Aena licita la renovació de l'oferta de restauració de l'Aeroport de Palma

Publicado 8/3/2019 17:29:18CET

PALMA DE MALLORCA, 8 Mar. (EUROPA PRESS) -

Aena ha publicat al Diari Oficial de la Unió Europea i a la seva pàgina web els concursos per a la renovació de l'oferta de restauració de l'Aeroport de Palma.

Els nous espais ocuparan una superfície total de més de 10.600 metres quadrats, repartits en 33 locals licitats en un total de 13 expedients, que començaran a donar servei a partir de novembre de 2019.

L'objectiu d'aquesta licitació és dotar a l'Aeroport de Palma d'una àmplia oferta de restauració, que reflecteixi la gastronomia local, nacional i internacional. Segons informa Aena en un comunicat, d'aquesta manera pretén proporcionar una experiència gastronòmica als usuaris de l'aeroport, combinant les últimes tendències de restauració amb la tradició i el sabor local.

Per a això, els tipus de locals que es liciten inclouen un concepte multicuina en ambients mercat d'alimentació, espais de menjar saludable, un sports bar i diverses cafeteries, entre d'altres.

Amb l'oferta definida als concursos, a més d'atendre les demandes tradicionals dels passatgers, s'incorporen conceptes de tendència més saludable en ambients més còmodes i relaxats.

Als requisits del concurs, Aena demana la implantació de marques comercials de reconegut prestigi, tant nacionals com a internacionals, que aportin una garantia addicional de qualitat al servei ofert.

Així mateix, amb aquestes licitacions Aena pretén assegurar la competència a l'aeroport i la possibilitat d'accés a les mateixes a tot tipus d'operadors i marques.

La licitació d'aquests concursos de l'Aeroport de Palma de Mallorca, el termini del qual de presentació d'ofertes finalitza el 6 de maig de 2019.

Para leer más