Costa especifica que les 900 places de l'aparcament de Can Misses seran gratuïtes

Portaveu del Govern balear, Pilar Costa
CAIB
Publicado 28/12/2018 16:58:50CET

EIVISSA, 28 Dic. (EUROPA PRESS) -

L'aparcament de l'Hospital Can Misses a Eivissa serà gratuït a partir del 1 de gener, segons ha anunciat la consellera de Presidència, Pilar Costa. Així, a partir del dimarts les 900 places d'aparcament seran gratuïtes per a usuaris i professionals.

En l'acte ha estat present també el director general del Servei de Salut, Juli Fuster, i la gerent de Ca Misses, Carmen Santos. "És una mesura de justícia que dóna resposta a una reivindicació ciutadana", ha assegurat la consellera.

D'aquesta forma, el Servei de Salut compleix amb el decretat en l'article 1 de la Llei 11/2018, de 6 de novembre, per la qual s'estableix la gratuïtat de les places d'aparcament dels hospitals públics de Balears.

L'empresa concessionària reforçarà el nombre de vigilants de seguretat en el pàrquing d'Eivissa amb la finalitat de controlar que l'aparcament compleix la seva funció i no s'utilitza com a zona d'estacionament permanent.

Aquest espai està dividit en quatre àrees, una de les quals alberga 300 places per a professionals.

Durant la visita d'aquest divendres les autoritats han contemplat a més les obres de l'ascensor que s'està construint des de l'aparcament fins a l'entrada de l'Hospital i que estaran finalitzades durant el mes de gener.

Contador