Detingut un individu a la zona d'Avingudes de Palma per amenaçar amb dos ganivets a agents de la Policia

Actualizado 2/4/2019 17:28:04 CET

   PALMA DE MALLORCA, 2 Abr. (EUROPA PRESS) -

   Un jove de 26 anys que portava dos ganivets de cuina ha estat detingut aquest dimarts a la zona dels Instituts, en les Avingudes de Palma, després d'amenaçar i intentar atacar tres policies locals.

   Segons han informat fonts de la Policia Local a Europa Press, els fets han ocorregut damunt les 08.30 hores quan una patrulla de tres agents es trobava en les proximitats de la zona i han vist l'individu amb els dos ganivets de cuina, un a cada mà.

   Els agents han relatat que en apropar-se a ell per preguntar-li quines intencions tenia els ha començat a increpar, insultar i intentar atacar. En aquest moment, els policies han demanat reforços i una patrulla d'entre vuit i deu agents més s'han desplaçat fins a la zona.

   Segons les autoritats policials, no es té constància que hagi amenaçat a algú més, ni que hagi ferit a cap vianant. Tampoc s'ha pogut saber d'on procedia, encara que s'espera que al llarg del matí es puguin dur a terme més esbrinaments.

   El jove es troba en aquests moments detingut en les dependències policials de Sant Fernando de Palma i s'espera que aquesta tarda passi a disposició judicial. Al jove se li imputa un delicte d'atemptat contra l'autoritat.

Para leer más