Diego Ingold, Carme Suárez i Catalina Carrasco representen les arts escèniques balears a les Jornades Xarxa Alcover

Diego Ingold, Carme Suárez i Catalina Carrasco representen les arts escèniques balears en les Jornades Xarxa Alcover
CAIB
Publicado 14/5/2019 18:29:29CET

PALMA DE MALLORCA, 14 May. (EUROPA PRESS) -

Una representació de les arts escèniques de Balears formada pels professionals Diego Ingold, Carme Suárez i Catalina Carrasco participa aquests dies a València en les II Jornades Xarxa Alcover de teatre, tecnologia i gestió d'espais escènics.

Així ho ha indicat aquest dimarts en una nota de premsa la Conselleria de Cultura, Participació i Esports, qui, a través de l'Institut d'Estudis Baleàrics (IEB), cobreix les despeses dels ponents de les Illes.

Les III Jornades de la Xarxa Alcover se celebren des d'aquest dilluns al Centre Cultural La Nau de València, amb el títol 'Interinfluències: arts escèniques, tecnologia i no convencionalitat. Com modulem el disseny i la gestió dels espais escènics'.

La coreògrafa i ballarina Catalina Carrasco participava aquest dilluns en la taula rodona 'Híbrids escènics', mentre que Diego Ingold, membre de la companyia Hermanos Picohueso, ha participat en la taula rodona 'Repensant els espais de creació', moderada per Carme Suárez, programadora de l'Auditori d'Alcúdia i secretària de la Xarxa Alcover.

El director de l'Institut d'Estudis Baleàrics (IEB), Francesc Rotger, també ha estat convidat a les ponències d'aquestes jornades. Rotger ha assistit acompanyant el secretari autonòmic de Cultura de la Generalitat Valenciana, Albert Girona; el president de la Xarxa Alcover, Josep Miquel Galvan, de l'Ajuntament de Lliçà de Vall; així com programadors i gestors culturals valencians, catalans i balears i altres professionals del món de les arts escèniques.

Contador

Para leer más