Una dóna de 76 anys és troba en estat molt greu després de ser atropellada per un camió d'Emaya a Palma

Publicado 3/12/2019 13:01:54CET
Imatge de recurs d'una ambulància del SAMU 061.
Imatge de recurs d'una ambulància del SAMU 061. - EUROPA PRESS - Archivo

El seu marit ha estat assistit per un atac d'ansietat

PALMA DE MALLORCA, 3 Dic. (EUROPA PRESS) -

Una dona de 76 anys ha sofert aquest dimarts ferides en les cames després de ser atropellada per un camió d'Emaya al carrer Lledoners, a Palma, i ha estat traslladada a l'Hospital Universitari de Son Espases amb pronòstic molt greu.

Segons ha informat la Policia Local de Palma a Europa Press, els fets han succeït a les 11.00 hores i el marit de l'anciana també ha estat atès a causa d'un atac d'ansietat al presenciar l'esdevingut.

Més concretament, el cos policial ha explicat que en aquest carrer del Rafal s'estan realitzant obres i, en un moment donat, el camió d'Emaya en qüestió s'ha parat perquè un altre vehicle d'obres estava fent maniobres.

Al tornar a emprendre la marxa, i per causes que encara es desconeixen, el camió ha atropellat al matrimoni, causant-li ferides molt greus en les cames a la dona.

El SAMU 061 ha informat, per la seva banda, que s'han desplaçat al lloc una ambulància de Suport Vital Avançat i un altre vehicle d'Intervenció Ràpida i han traslladat a l'anciana al centre hospitalari amb un politraumatisme greu.

S'INVESTIGUEN LES CAUSES DE L'ATROPELLAMENT

El cos municipal de Policia ha concretat que, de moment, encara es desconeixen les causes del succeït i s'està investigant si, per exemple, "el matrimoni hauria creuat molt ràpid o si el conductor no els hauria vist".

Així mateix, li han practicat un control de drogues i alcoholèmia al conductor del camió causant de l'accident i aquest ha resultat negatiu.

Contador

Para leer más