Actualizado 14/01/2009 19:30 CET

El Govern autoritza cinc projectes de Formentera a càrrec del Fons d'Inversió Local per valor de gairebé 1,5 milions

PALMA DE MALLORCA, 14 de gener (EUROPA PRESS)

El Govern espanyol ha autoritzat avui cinc projectes presentats per al municipi de Formentera per un valor de gairebé 1,5 milions d'euros a càrrec del Fons d'Inversió Local, centrats sobretot en la rehabilitació de carreteres, segons ha informat avui el Ministeri d'Administracions Públiques (MAP).

Segons les dades del departament dirigit per Elena Salgado, s'ha donat via lliure a la rehabilitació del ferm de la carretera de Punta Prima per import de 258.000 euros. També s'ha autoritzat la reforma de la carretera d'És ca Marí per valor de 267.000 euros.

En aquesta línia s'ha autoritzat la remodelació del ferm de la carretera en el tram de Sant Ferran- Els Pujols per un import de 442.000 euros, així com de la rehabilitació de la carretera d'un tram de la carretera de Portossaler per 408.000 euros.

Fora de la línia d'infraestructura viàries, l'executiu també ha autoritzat la instal·lació de xarxa wi-fi al municipi de Formentera per valor de 119.135,00 Euros.

D'altra banda, el Govern ha autoritzat un projecte per a la regulació del trànsit a la localitat mallorquina d'Andratx mitjançant sistemes de control de velocitat i passos de vianants elevats a l'avinguda de Luis Alemany i rei Joan Carles per un import de 156.445 euros.

També s'ha autoritzat la reposició d'un tram de la impulsió de l'EBAE municipal situada en Cala Conis de San Telmo per valor de 19.664 euros.

En el conjunt del país, el MAP va autoritzar avui un total de 845 projectes presentats per 240 ajuntaments ascendeixen a 245.525.807,99 euros amb una estimació de 8.245 llocs de treball directes. L'aprovació d'aquests projectes permet als ajuntaments iniciar ja la licitació de les obres.

Lo más leído

 1. 1

  El Congreso aprueba la propuesta de Podemos para eliminar mensajes de odio en redes sociales

 2. 2

  Nuevos datos confirman posible impacto del asteroide Apophis en 2068

 3. 3

  Felipe González señala que el estado de alarma "no es delegable" a las CCAA y alerta sobre una "crisis de gobernanza"

 4. 4

  La historia real tras Gambito de Dama, la serie de ajedrez de Anya Taylor-Joy en Netflix

 5. 5

  Moreno se inclina por el cierre perimetral de Andalucía antes del puente y cambiará el horario del toque de queda