El guanyador del Goya Antonio de la Torre inaugura aquest dimecres a Palma el primer Cicle de Cinema Viatger

Publicado 2/6/2019 13:24:30CET
El guanyador del Goya Antonio de la Torre inaugura aquest dimecres a Palma el primer Cicle de Cinema Viatger
B THE TRAVEL BRAND

   Es durà a terme al pati de la Misericòrdia a les 22.00 hores

   PALMA DE MALLORCA, 2 Juny (EUROPA PRESS) -

   El guanyador del Goya Antonio de la Torre inaugura a Palma el primer Cicle de Cinema Viatger, organitzat per B the travel brand, i que es durà a terme el dimecres 5 de juny al pati de la Misericòrdia a les 22.00 hores.

   Segons ha informat l'entitat en un comunicat, 'El reino', amb 13 nominacions als Premis Goya, serà la pel·lícula protagonista de la primera parada d'aquesta iniciativa, impulsada conjuntament per B the travel brand, divisió de viatges del Grup Barceló, i la Fundació Acadèmia de Cinema.

   L'intèrpret presentarà la projecció als cinèfils mallorquins i explicarà, segons han informat els organitzadors, les curiositats i anècdotes del rodatge. A més, es durà a terme un sorteig d'un viatge pel Carib.

   Dirigida per Rodrigo Sorogoyen, 'El reino' va ser la pel·lícula més nominada i premiada en la passada edició dels Goya amb set guardons, entre els quals es troben el Goya a Millor Direcció, Millor Actor Protagonista i Millor Guió Original.

   Aquest thriller polític segueix a Manuel (Antonio de la Torre), un influent subsecretari autonòmic, que es veu atrapat en una espiral de supervivència a partir d'unes filtracions que l'impliquen en una trama de corrupció.

   Antonio de la Torre (1968) actor i periodista espanyol guanyador de dos Goya pels seus papers en 'AzulOscuroCasiNegro' i 'El reino' és l'intèrpret més nominat de la història dels Premis amb 13 nominacions.

   En l'extensa filmografia de l'actor malagueny destaquen títols com a 'Grupo 7', 'Invasor', 'Caníbal', 'La isla mínima', 'Tarde para la ira', 'El autor' o 'La noche de 12 años', entre molts d'altres.

   El cicle passarà en la seva primera edició per les ciutats Palma, Sevilla, València, Sant Sebastià, Bilbao, Gijón, Valladolid, Màlaga, Saragossa i Barcelona.

   Les projeccions es faran a l'aire lliure, a teatres o altres llocs emblemàtics de les ciutats i comptaran amb la visita d'actors com Antonio de la Torre, Eva Llorach, Carolina Yuste, Javier Gutiérrez y Luisa Gavasa.

   El B the travel brand Xperience Palma (Camí dels Reis, 105, 07013, Palma) acollirà la trobada amb Antonio de la Torre. Per assistir, és necessari enviar un correu electrònic indicant el nom de la ciutat (Palma) al correu cineviajero@bthetravelbrand.com.

Para leer más