L'Ajuntament de Maó organitza la primera edició del Festival de Cinema Infantil en Català

Publicado 10/1/2019 17:55:15CET

MENORCA, 10 Ene. (EUROPA PRESS) -

L'Ajuntament de Maó ha organitzat la primera edició del Festival de Cinema Infantil en Català que es durà a terme entre els dies 16 i 20 de gener als cinemes Ocimax, segons ha informat aquest dijous el Consistori.

El festival comptarà amb cinc sessions i permetrà veure pel·lícules i curtmetratges internacionals doblegats al català i dirigits nens de diferents franges d'edat a partir de tres anys.

El regidor de Política Lingüística de l'Ajuntament, Biel Pons, ha assenyalat que aquest festival pretén "omplir el buit que hi ha en relació a la presència de la llengua pròpia al sector audiovisual".

En aquesta línia, el regidor ha apuntat que l'oferta en altres llengües, sobretot en castellà, en televisió, Internet i al cinema "és molt potent i, en canvi, la presència del català és escassa".

"El que pretenem és donar l'oportunitat a qui ho desitgi de poder veure cinema en català, així com oferir una oferta de qualitat i adaptada al públic infantil, al mateix temps que oferim un tipus de cinema que és difícil de veure per altres circuits", ha manifestat.

Aquesta iniciativa ha estat engegada gràcies a la col·laboració de la Direcció general de Política Lingüística. Les entrades per a cadascuna de les sessions tindran un preu de dos euros.

Contador