Les Pitiüses compten amb un nou parc infantil de trànsit per desenvolupar el programa d'educació vial del Govern

Publicado 29/11/2019 14:06:18CET
Nens en un parc d'educació vial d'Eivissa
Nens en un parc d'educació vial d'Eivissa - CAIB - Archivo

   EIVISSA, 29 nov. (EUROPA PRESS) -

   Les Pitiüses compten amb un nou parc infantil de trànsit per desenvolupar la part pràctica del programa autonòmic d'educació viària, segons ha informat aquest divendres la Conselleria d'Administracions Públiques i Modernització.

   Aquesta iniciativa és gestionada i coordinada per l'Institut de Seguretat Pública de Balears, organisme depenent de la Direcció general d'Emergències i Interior del Govern.

   Aquest parc infantil de trànsit és un recurs didàctic i educatiu perquè els policies locals puguin treballar amb els nens i adolescents, i prevenir conductes de risc en els àmbits de la conducció i la mobilitat segura.

   Segons han explicat des de l'Executiu balear, el programa cerca prevenir i sensibilitzar sobre els accidents de trànsit i les seves conseqüències.

   L'any passat un total de 7.540 alumnes d'infantil, primària i secundària van rebre formació vial a les Pitiüses i aquest curs està previst augmentar el nombre de participants posat que s'han adherit gairebé tots els municipis d'Eivissa i Formentera.

   El parc està compost per un remolc i un equip de senyalització viària i semàfors.

Contador