Negueruela acudirà a la Fira de Creuers d'Hamburg per tractar la sostenibilitat de les arribades

Publicado 6/9/2019 14:06:04CET
El conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, amb Francina Armengol.
El conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, amb Francina Armengol.CAIB - Archivo

Una delegació balear traslladarà la setmana que ve a les navilieres les intencions del Govern d'escalonar les arribades

PALMA DE MALLORCA, 6 Sep. (EUROPA PRESS) -

Una delegació balear encapçalada pel conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, assistirà la setmana que ve a la Fira Internacional de Creuers d'Hamburg ('Seatrade Europe 2019') per reunir-se amb les principals companyies de creuers del món i traslladar-li les intencions del Govern d'"aconseguir una major sostenibilitat" en l'arribada de creuers.

A més de Negueruela, la delegació autonòmica, que traslladarà a les navilieres les intencions del Govern d'escalonar les arribades, estarà formada pel batle de Palma, José Hila, el president de l'Autoritat Portuària de Balears (APB), Joan Gual de Torrella, i la directora general de Turisme, Rosana Morillo.

Entre les reunions que la delegació té previst mantenir a Hamburg destaquen trobades amb l'Associació Internacional de Línies de Creuer (CLIA per les seves sigles en anglès), i amb navilieres especialitzades en aquest segment, com Royal Caribbean, Scenic Cruises, Sea Cloud o Hapag Lloyd.

'Seatrade Europe' és una fira que se celebra cada dos anys a la ciutat alemanya d'Hamburg. El Govern assistirà per primera vegada amb l'objectiu d'analitzar i establir mecanismes de manera conjunta que afavoreixin un escalonament efectiu i real en les escales d'aquest tipus d'embarcacions i així complir amb els acords de governabilitat fixats a Bellver fa unes setmanes.

Contador