El Saló Nàutic comptarà aquest any amb 270 expositors i 600 embarcacions, una "participació rècord"

El Saló Nàutic explicarà aquest any amb 270 expositors i 600 embarcacions, una "participació rècord"
CAIB
Publicado 23/4/2019 18:05:22CET

La 36ª edició de la Palma International Boat Show se celebrarà del 27 d'abril a el 1 de maig al Moll Vell

PALMA DE MALLORCA, 23 Abr. (EUROPA PRESS) -

El Saló Nàutic de Palma, que la seva 36ª edició se celebrarà en el Moll Vell entre el 27 d'abril i l'1 de maig, comptarà amb un total de 270 expositors -deu més que l'any anterior-, i 600 embarcacions -300 d'elles, exposades al mar-, una "participació rècord", segons ha explicat aquest dimarts el conseller de Treball, Comerç i Indústria, Iago Negueruela.

En un comunicat, la Conselleria ha informat que en aquesta edició del Palma Boat Show participarà un nombre major d'empreses gràcies a "una reordenació del recinte firal", que ocuparà aquesta vegada una superfície de 81.400 metres quadrats, així com a "la racionalització de productes dels expositors".

Així mateix, Negueruela ha destacat l'increment d'expositors internacionals, que sumaran un total de 51 empreses estrangeres, 16 més que l'any passat. Això es deu en gran part, ha declarat el conseller, a l'"esforç de l'organització per promocionar la fira en cites internacionals com Monaco Yacht Show, Fort Lauderdale International Boat Show (Miami), METS (Holanda) o BOOT (Dusseldorf)".

D'altra banda, els visitants del 36 Palma International Boat Xou podran adquirir per primera vegada les seves entrades online, a www.boatshowpalma.com o a Mallorca Tiquets, o a través de la nova app de la fira nàutica.

L'acte de presentació del Palma International Boat Show, organitzat per l'IDI amb la col·laboració de Balearic Yacht Brokers Association (BYBA), ha comptat amb la presència de la directora gerent de l'IDI, Nuria Hinojosa, i el president d'Associació d'empreses Nàutiques de les Illes Balears (AENIB), Jaume Vaquer.

Para leer más