Actualizado 11/03/2009 17:42 CET

Sol Meliá incorpora un nou hotel a l'Algarve i eleva a 12 els seus establiments a Portugal

MADRID, 11 Mar. (EUROPA PRESS)

Sol Meliá ha signat un acord amb l'empresa promotora madrilenya Nuplanta per a la gestió, a partir del primer semestre de 2012, d'un hotel de cinc estrelles a la regió portuguesa de l'Algarve, concretament en la urbanització 'Quinta do Val Resort', ha anunciat avui la cadena hotelera.

El projecte urbanístic inclou a més de l'hotel 'Meliá Golf Cinquena do Val', 66 viles individuals de luxe amb jardí i un "village" de 57 unitats. L'oferta es completa amb un camp de golf dissenyat per Severiano Ballesteros i una marina fluvial en la ribera del Guadiana amb amarratges per a embarcacions d'esbarjo.

El nou establiment, el tretzè hotel de Sol Meliá a Portugal, operarà sota la marca Meliá oferint tots els serveis que caracteritzen a aquesta insígnia, una de les més reconegudes de l'hotelera.

La urbanització 'Quinta do Val Resort' està reconeguda pel Govern portuguès com Projecte d'Interès Nacional (PIN), una denominació que ho qualifica com projecte generador de riquesa per a l'economia local pel seu caràcter innovador, la seva localització i les mesures mediambientals i d'eficiència energètica implantades a la mateixa.

Sol Meliá amplia així la seva presència a Portugal, on compte ja amb 12 establiments, després de la recent incorporació del 'Meliá Madeira Mare', també en règim de gestió, i potència la seva aposta pel segment de golf.

Amb el 'Meliá Golf Quinta do Val' són ja tres els establiments amb camp de golf que la cadena hotelera té a Espanya i nou a escala mundial.

Lo más leído

 1. 1

  Un anónimo recogió de la basura 60 cintas de vídeo de Carmina y Paquirri y con sus hijos

 2. 2

  Se filtran fotografías del cuerpo sin vida de Maradona

 3. 3

  Fallece el padre de Irene Rosales

 4. 4

  Felipe González denuncia que el Gobierno pacte con los que quieren "desguazar" España y avisa: "Nadie me manda callar"

 5. 5

  Calvo responde a Felipe González: "La España que toca gobernar hoy es diferente a la de hace 20 años"