Turespaña adjudica de manera provisional a Acciona les obres del futur Parador d'Eivissa valorades en 21,1 milions

Publicado 9/7/2019 13:14:13CET

   EIVISSA, 9 Jul. (EUROPA PRESS) -

   La Mesa de contractació de Turespaña ha adjudicat provisionalment a l'empresa Acciona les obres de rehabilitació del Castell i l'Almudaina de Dalt Vila, que albergaran el futur Parador de Turisme d'Eivissa.

   El passat 26 d'abril el Consell de Ministres va autoritzar a Turespaña la contractació per 21,1 milions d'euros de les obres del Parador d'Eivissa, que portaven vuit anys paralitzades, i una desena d'empreses es van presentar al procés de licitació.

   Acciona haurà de presentar la documentació requerida per aprovar l'adjudicació definitiva que tindrà lloc, com a mínim, dintre de dos mesos.

   El futur Parador comptarà amb 72 habitacions distribuïdes en el conjunt d'edificacions que conformen el recinte del castell i l'Almudaina.

   A més, incorporarà un centre d'interpretació, una piscina exterior amb solarium, una sala multifuncional i un aparcament subterrani de 40 places, entre altres serveis.

   Segons la secretària d'Estat de Turisme en funcions, Isabel Oliver, "el futur Parador dinamitzarà el teixit empresarial i oferirà una nova perspectiva de l'activitat turística d'Eivissa, més diversificada, sostenible a llarg termini i amb major rendibilitat".

Contador

Para leer más