Voluntaris reguen 550 plantes del bosc de Bellver i Es Carnatge

Publicado 12/7/2019 17:33:56CET
Jornadas de reg amb voluntaris al bosc de Bellver.
Jornadas de reg amb voluntaris al bosc de Bellver.AYTO. DE PALMA

   PALMA DE MALLORCA, 12 Jul. (EUROPA PRESS) -

   El servei de Parcs i Jardins de l'àrea d'Infraestructures i Accessibilitat de Palma ha celebrat dues jornades de reg amb voluntaris en el bosc de Bellver i a la zona del Carnatge, en les quals es van regar un total de 550 plantes.

   Segons ha informat aquest divendres l'Ajuntament de Palma en una nota de premsa, les jornades van tenir lloc la setmana passada i s'emmarquen en el procés de repoblació d'arbres i plantes en zones degradades.

   Un grup de voluntaris i de persones derivades des de Serveis Socials van participar en les jornades.

   En el bosc de Bellver es va actuar a la zona que aquest hivern havia estat reforestada, després que es descompongués la massa forestal fruit d'un incendi. Es van regar 350 plantes. L'actuació es va fer en col·laboració amb Xarxa Forestal.

   A Es Carnatge, un espai que havia sofert erosió amb motiu del pas de 'quads' i motocicletes de 'cross', s'han regat unes 200 plantes.

   El procés de repoblació de l'arbrat de zones degradades es va iniciar el passat octubre, amb l'objectiu de mantenir la massa forestal i evitar l'erosió del terreny. Des de llavors, s'han plantat 1.550 arbres i plantes en el bosc de Bellver i 200 plantes a Es Carnatge.

Contador

Para leer más