Air Berlin volarà a Costa Rica a partir del 12 de novembre


Actualizado 30/5/2011 20:51:46 CET

MADRID, 30 May. (EUROPA PRESS) -

Air Berlin volarà a partir del 12 de novembre a Costa Rica, oferint un vol cada dues setmanes, que operarà els dissabtes, i amb en què unirà a la ciutat de Libèria i la ciutat de [Dussendorlf], a Alemanya, fent escala a Cancún, Mèxic, ha informat l'Agència de Promoció Turística de Centreamèrica (TAST).

El Ministre de Turisme de Costa Rica, Allan Flors, assegura que aquest gran aconsegueixo és fruit de les negociacions realitzades a la fira turística ITB de Berlín, en el mes de març.

"Celebrem amb gran entusiasme aquesta nova connexió amb Europa, un dels mercats meta més importants per al país, la qual cosa ens permet reforçar llaços amb aquest destí, obrir nous mercats i impulsar l'activitat turística del nostre país", ha destacat Flors.

Alemanya és el segon país més important del mercat europeu per a Costa Rica, tan sols superat per Espanya.

"Aquest vol representa la primera ruta entre Libèria i Alemanya i generarà un increment important en les arribades de turistes alemanys amb estades de 18 nits al país", ha dit el ministre de Turisme. "El benefici serà no sol per a Guanacaste, sinó també per a l'interior del país", ha afegit.

La zona de Guanacaste, que és una de les zones més turístiques del país on s'ubiquen nombroses infraestructures hoteleres, pot ser el punt de partida per recórrer els parcs nacionals ja que el país té el 25% del seu territori protegit mitjançant Àrees Silvestres Protegidas i ofereix el 5% de tota la biodiversitat del planeta.

Air Berlin, amb una flota de 150 avions, vola a 163 destinacions en 39 països i va traslladar a 33,6 milions de passatgers en 2010.