Avui finalitza el termini perquè els joves dissenyadors de moda presentin els seus projectes en Passarel·la Mallorca


Actualizado 9/4/2008 19:51:34 CET

PALMA DE MALLORCA, 9 Abr. (EUROPA PRESS) -

El Consell de Mallorca va informar que avui finalitza el termini perquè els joves dissenyadors de moda puguin presentar els seus projectes en el III concurs 'Passarel·la Mallorca', una iniciativa mitjançant la qual la Institució Insular i la Fundació Ars Nova pretenen recolzar als joves creadors mallorquins, així com propiciar la trobada entre els creadors novells i els consolidats i reconeguts.

Segons un comunicat emès avui pel Consell, el projecte 'Passarel·la Mallorca' està dirigit tant a joves dissenyadors com marques novelles, que podran constar d'un o diversos dissenyadors. Així, és imprescindible que els dissenyadors siguin residents a Mallorca, que hagin acabat els estudis o que cursin els dos últims anys.

Així, aquest any i per primera vegada s'ha escollit com temàtica les bandes sonores de cinema, pel que baixo aquesta inspiració els concursants van realitzar els seus projectes.

Alhora, divendres, 11 d'abril, el jurat, una vegada revisats tots els treballs presentats, seleccionarà un màxim de vuit participants que presentaran la seva col·lecció en la 'Passarel·la Mallorca' el pròxim dia 5 de juliol en la Misericòrdia. El Consell de Mallorca atorgarà 600 euros a cadascun d'aquests seleccionats per facilitar la producció de la col·lecció.