CCOO denunciarà l'esborrany de resolució del Govern que regula la tutorització dels professors interins substituts


Actualizado 20/10/2010 21:40:49 CET

PALMA DE MALLORCA, 20 Oct. (EUROPA PRESS) -

El sindicat CCOO ha anunciat que va a denunciar l'esborrany de la resolució del conseller d'Educació i Cultura, Bartomeu Llinàs, per la qual s'estableix i regula el procediment de tutorització dels funcionaris interins substituts i que ha estat presentat aquest matí a la taula sectorial d'ensenyament públic.

En un comunicat, CCOO ha criticat que aquest esborrany "infringeix la pròpia Llei Orgànica d'Educació, que diu que la tutorització només la poden rebre els docents que exerceixen en els centres educatius".

Així, ha recordat que, ara mateix, "també l'estan rebent altres docents que no estan exercint" i, en aquesta línia, ha indicat que es dóna la circumstància "curiosa" que aquells interins que no aconsegueixen ser tutoritzats "perden posicions en les llistes, posant en perill les seves oportunitats de treball presents i futures".

Per aquest motiu, ha indicat que interposarà una demanda contra aquesta resolució perquè considera que el seu contingut està "vulnerant la LOE i generant discriminació entre el col·lectiu de funcionaris interins".