El centre de Salut Emili Darder tindrà un accés vial provisional durant el mes de setembre


Actualizado 18/8/2009 20:15:52 CET

PALMA DE MALLORCA, 18 Ago. (EUROPA PRESS) -

El centre de Salut Emili Darder, situat al carrer Puerto Rico del Polígono de Levante, tindrà un accés vial provisional durant el mes de setembre que permetrà que les obres que es desenvolupen a la zona no causin molèsties als usuaris ni als treballadors del centre.

Així ho ha anunciat avui l'Ajuntament de Palma, a través d'un comunicat de premsa, en què ha explicat que l'execució del nou vial alternatiu començarà l'1 de setembre i permetrà que les obres al carrer Puerto Rico es desenvolupin amb un rendiment total durant els mesos de setembre i octubre.

L'Empresa Municipal d'Obres i Projectes (EMOP), mitjançant la UTE formada per Dragados-Coexea, va mantenir reunions amb l'Ib-Salut per a consensuar els accessos al centre de salut que començarà a l'Avinguda de Mèxic i tindrà un accés per a vianants i un altre paral·lel per a cotxes i ambulàncies.

Finalment, els treballs de reurbanització al carrer Puerto Rico, consistiran en la instal·lació de pluvials, la col·locació de vorades, la instal·lació de reg i de la xarxa d'il·luminació, a més de la col·locació de rajoles i altres elements que porta a terme la UTE formada per Dragados-Coexa.