El Govern vol aprovar la llei sobre els autònoms en un termini d'entre 15 i 20 dies


Ampli
EP/REMITIDO
Actualizado 5/7/2011 14:46:11 CET

El deute de les administracions balears amb els petits i mitjans empresaris supera una quantitat "bastant important"

PALMA DE MALLORCA, 5 Jul. (EUROPA PRESS) -

El Govern de José Ramón Bauzá preveu aprovar en un termini màxim de 20 dies la nova llei sobre els emprenedors i petits i mitjans empresaris, la que serà la primera normativa de la nova legislatura, i que contindrà avantatges fiscals i línies d'ajudes per a aquests.

Així ho han revelat després de mantenir una reunió amb ell la presidenta de Pimem Autònoms de Mallorca, Emilia Pascual, i el president de PIME Mallorca, Rafael Rubio, els qui han assenyalat que aquesta normativa serà semblant a la qual es va desenvolupar al País Basc, si bé Balears té el "handicap" de no tenir un règim fiscal especial.

A partir d'ara i a conseqüència de "la pressa" que el líder de l'executiu té, segons ha afirmat Pascual, per aprovar el projecte de llei, des d'aquestes entitats es podran a treballar ja per traslladar-lo durant els pròxims dies les seves propostes "perquè els nostres emprenedors es reactivin", ha indicat Rubio.

D'altra banda, Rubio s'ha referit al deute que l'administració manté amb els petits i mitjans empresaris i ha assenyalat que és "bastant important". Tot i això, ha indicat que desconeixen quan la van a poder cobrar.

(HI HAURÀ AMPLIACIÓ)