L'Ajuntament de Maó contracta la rehabilitació de l'Avinguda José María Quadrado, una obra que utilitzarà a 41 aturats


Actualizado 24/2/2009 19:17:36 CET

PALMA DE MALLORCA, 24 Feb. (EUROPA PRESS) -

La junta de govern de l'Ajuntament de Maó va acordar avui la contractació de les obres de rehabilitació de l'Avinguda José María Quadrado, una de les vies principals d'entrada a la ciutat i el projecte de major envergadura pressupostària dels presentats pel consistori al Fons Estatal d'Inversió Local.

L'aprovació provisional de la contractació, a l'empresa Antonio Gomila S.A. per un pressupost de 2.339.720 euros, serà ratificada de manera definitiva per una pròxima junta de govern municipal, segons ha informat l'Ajuntament.

La mesa de contractació va avaluar nou propostes presentades per diferents empreses constructores i va elegir la d'Antonio Gomila, S.A. per ajustar-se al pressupost base de licitació, que finançarà íntegrament el Govern amb càrrec al Fons d'Inversió Local. Alhora, en l'elecció s'ha valorat el fet que l'empresa proposa la contractació de 41 operaris que actualment es troben en situació legal de desocupació. El termini del contracte és de nou mesos i, d'acord amb les previsions, el començament de les obres tindrà lloc a principis del mes d'abril.

El projecte té el beneplàcit dels veïns de la zona, als quals se'ls van presentar els detalls de l'actuació a una reunió celebrada a l'Escola d'Arts i Oficis, situada a l'avinguda que serà reformada.