Oberta la inscripció de 'Mallorca demo: gravació de maquetes 2008'


Actualizado 19/5/2008 21:55:56 CET

PALMA DE MALLORCA, 19 de maig (EUROPA PRESS)

El Departament de Joventut i Igualtat del Consell de Mallorca ha obert avui el termini d'inscripció del programa 'Mallorca demo: gravació de maquetes 2008', amb l'objectiu de facilitar als joves que es volen dedicar a la música que gravin una maqueta per donar-se a conèixer.

Segons un comunicat, en el marc d'aquest programa, la Direcció Insular de Joventut, adscrita a n'aquest Departament, subvenciona la gravació gairebé en la seva totalitat, per la qual cosa els músics només han d'aportar 100 euros en concepte de despeses de material.

Així, el programa es dirigeix a joves que viuen a Mallorca i que es volen dedicar a la música i que, en el cas d'allò solistes, no superen els 30 anys, mentre que si es tracta de grups, el mig no pot superar aquesta edat. Pel que fa a experiència, cal que tinguin una experiència mínima d'un any d'assajos, que no hagin gravat mai cap demo, maqueta o CD de manera professional, i que tinguin instruments propis i gravin, majoritàriament, temes propis.

El programa es dirigeix a un màxim de 25 grups o solistes que compleixin les condicions esmentades. El termini d'inscripció s'obre avui i no es tancarà fins que s'hagin cobert totes les places. Una vegada inscrits tots els grups, des de la Direcció Insular de Joventut s'elaboraran els horaris perquè tots tinguin la màxima facilitat per gravar la seva demo. El temps màxim de gravació és de 40 hores per grup o solista, repartides en una setmana.