Successos.- Detingut un home que va cometre nombrosos robatoris durant els últims mesos en cases de camp d'Alcúdia


Actualizado 9/4/2008 19:45:29 CET

PALMA DE MALLORCA, 9 Abr. (EUROPA PRESS) -

La Guàrdia Civil de Pollença va detenir un home de 34 anys com a presumpte autor de nombrosos robatoris comesos durant els últims mesos en cases de camp del municipi d'Alcúdia i del Port d'Alcúdia, successos que van donar lloc al començament de diferents investigacions que van culminar amb el seu arrest el passat dia 4 i amb la recuperació de nombrós material que havia sostret.

En un comunicat difós avui, l'Institut Armat va assenyalar que alguns dels objectes que li van ser confiscats a Antonio G.A. van ser un monitor, prismàtics, cotxes teledirigits, una llanterna amb caixa d'eines integrada, un teclat i un ratolí, una videoconsola, un reproductor de DVD i un altre de vídeo, un despertador digital i una cadena d'or amb la seva medalla.

També van ser recuperats nou telèfons de diferents marques, un ordinador portàtil, capses de puros, un 'disc-man', diversos rellotges de polsera, encenedors, diversos bitllets de moneda de cubana i vuit pipes per fumar. La Guàrdia Civil va assenyalar així que de ser reconeguts aquests articles, els ciutadans poden personar-se en la caserna de l 'Institut Armat de Pollença de 9.00 a 13.00 hores, on està exposat el material confiscat.

D'altra banda, el cos de seguretat va procedir a la detenció, pel delicte de maltractaments en àmbit familiar, de Fernando F.P., de 39 anys, a Inca; José Leonardo Ch.V., de 32, a Pollença; i Antonio M.D., de 38, en Mercadal. Alhora, pel delicte de robatori es va arrestar l'alemany Wlker D.K., de 55 anys, a Inca, i de Sascha José T.R., de 20, a Formentera.

Mentrestant, la Guàrdia Civil d'Artà va detenir a Antonio L.R., de 38 anys, al brasiler [Nerivaldo] D. B., de 32, així com l'equatorià Erick [Freddy] V. K., de 25, com a presumptes autors d'un delicte d'amenaces de mort a un menor, essent-li confiscades diverses armes blanques així com arpons de pesca.

Finalment, efectius de l'Institut Armat van arrestar al dominicà Omar Francisco G. D., de 26 anys, com a presumpte autor d'un delicte de furt i ús fraudulent de targeta de crèdit, arran d'utilitzar la targeta propietat d'una altra persona amb la qual va pagar uns bitllets d'avió.