Thomàs assegura que els treballadors de Son Dureta estan "bastant" informats sobre els trasllats a Son Espases


Actualizado 22/10/2010 21:26:30 CET

PALMA DE MALLORCA, 22 Oct. (EUROPA PRESS) -

El conseller de Salut, Vicens Thomàs, ha assegurat que tant els sindicats, com els treballadors de Son Dureta tenen un "nivell d'informació bastant important" respecte als trasllats al nou hospital de Son Espases i les condicions laborals.

Així s'ha manifestat Thomàs davant dels periodistes en relació amb les declaracions del sindicat CCOO en les que consideraven que la Conselleria de Salut estava portant un mètode "totalment hermètic" per al trasllat del personal i el material al nou centre hospitalari de referència.

De la mateixa manera, el Titular de Salut ha afirmat que els treballadors de Son Dureta també estan al corrent de les condicions laborals d'aquells que començaran a dependre de la concessionària després del seu trasllat a Son Espases, com també ho estan els treballadors que passaran a treballar per a una altra empresa.

També Thomàs ha informat que els treballadors que van a ser traslladats al nou hospital la setmana que ve, "ho saben", i també ha precisat que les consultes externes es posaran en funcionament a partir del pròxim 15 de novembre de "menor a major complexitat".

D'altra banda, el 6 i 8 de novembre està previst portar a terme els primers trasllats de pacients a Son Espases. En aquest sentit, el conseller no ha descartat que pogués haver canvis al cronograma perquè considera que la cosa més important és mantenir la "qualitat assistencial i la seguretat clínica".