Un total de 50 expositors participarà en la cinquena edició de la Fira d'Estocs de Menorca


Actualizado 24/2/2009 18:18:09 CET

MENORCA, 24 Feb. (EUROPA PRESS) -

Un total de 50 expositors de nou sectors comercials participarà en la cinquena edició de la Fira d'Estocs de Menorca, un certamen organitzat per Fires i Congressos de Les balears, el Consell de Menorca i l'Associació Empresarial de Comerciants de Menorca (Ascome) que es farà entre els pròxims dies 6 i 8 de març al recinte Firal de Maó.

La consellera d'Economia, Antonia Allés, es va mostrar avui satisfeta de la consolidació de la convocatòria, en què 12 establiments participaran aquest any per primera vegada. L'objectiu de la fira, que aquest any té dues parades menys que l'any passat, és oferir l'oportunitat als comerciants de donar sortida als excedents de temporades passades, una iniciativa que des d'Ascome van valorar de manera positiva.

Per la seva banda, el representant d'Ascome, Lluís Juaneda, va manifestar que aquest any ha estat "difícil per a nosaltres" a causa de a la complicada situació econòmica pel que ha indicat que la fira suposa per a "unes segones rebaixes".

L'edició del 2009 de la Fira d'Estoc tindrà la participació de tots els sectors del passat convocatòria, a excepció de la il·luminació i la ceràmica. En aquest sentit, la gerent de Fires i Congressos, Maribel Florit, ha apuntat que el sector més representat serà el tèxtil, amb de 32 firmes comercials que presentaran roba d'home, dona, infantil i esportiva. Alhora, la fira acollirà a 18 empreses dedicades als els complements i 16 del sector del calçat.

Amb l'objectiu d'incentivar la compra durant el certamen, Ascome ha organitzat quatre sortejos diaris de vals de compra entre les persones que visitin el Recinte Firal.