Ben Amics demana a Hila un Pla Municipal d'Atenció a la Diversitat

Publicado 12/7/2019 19:34:45CET
La secretària de Ben Amics, Natalia Martín, la regidora de Justícia Social, Feminisme i LGTBI, Sonia Vivas, el batle de Palma, José Hila, i el president de Ben Amics, Víctor Robles.
La secretària de Ben Amics, Natalia Martín, la regidora de Justícia Social, Feminisme i LGTBI, Sonia Vivas, el batle de Palma, José Hila, i el president de Ben Amics, Víctor Robles.CORT

   Una altra de les peticions ha estat la creació d'un Centre Lgtbi que inclogui l'atenció social

   PALMA DE MALLORCA, 12 Jul. (EUROPA PRESS) -

   El president de Ben Amics, Víctor Robles, ha sol·licitat aquest divendres a l'alcalde de Palma, José Hila, un Pla Municipal d'Atenció a la Diversitat "estratègic i transversal" entre les diferents àrees de l'Ajuntament de Palma. Una altra de les seves peticions ha estat la creació d'un Centre Lgtbi que inclogui l'atenció social.

   En la reunió, també han estat presetnes la regidora de Justícia Social, Feminisme i Lgtbi, Sonia Vivas, i la secretària de Ben Amics, Natalia Martín.

   La trobada ha estat una primera presa de contacte per tractar les prioritats per a la nova legislatura, durant la qual, han explicat des de l'Ajuntament, es mantindrà la col·laboració amb l'Orgull i amb altres iniciatives que s'engegaran.

   A més, des de Ben Amics ha agraït la inclusió per primera vegada dins de l'organigrama municipal d'un àrea Lgtbi.

Contador

Para leer más