Convoquen una mobilització a Tirme per al pròxim 26 d'agost contra "la inseguretat a l'empresa"

Publicado 12/8/2019 11:43:47CET

PALMA DE MALLORCA, 12 Ago. (EUROPA PRESS) -

El comitè d'empresa de Tirme ha convocat una mobilització davant el seu centre de treball el pròxim 26 d'agost des de les 08.00 hores fins a les 09.30 hores contra els "plantejaments que posen en risc la seguretat i salut dels treballadors" i que, segons han indicat, poden danyar "les instal·lacions i el medi ambient".

Segons han informat els sindicats organitzadors --ARL, CCOO i UGT-- en un comunicat, també han demanat eliminar del conveni "tota regulació de jornada, procediments laborals que afecten la dotació de guàrdies, normativa interna de disponibilitat i substitucions, així com treure de la negociació punts com el protocol de prevenció d'assetjament".

A més, han criticat la postura "immobilista" per part de l'empresa quant a les seves propostes de "reorganització del personal en les instal·lacions de valoració de material i energètica, així com en l'ordenació de la jornada de la resta del personal".

No obstant això, han recalcat la "plena voluntat de seguir negociant" i aconseguir un acord que satisfaci a ambdues parts.

Contador

Para leer más