Actualizado 30/09/2008 20:14 CET

La crisi econòmica accentua la necessitat d'incrementar els valors ètics en les empreses

EIVISSA, 30 de Setembre (EUROPA PRESS)

El gerent del Centre per la Gestió Ètica de l'Empresa, Jordi López, va destacar avui la importància de què s'incrementin aquests valors en les empreses en moments de crisi econòmica, ja que "incideixen en una major solidesa de de cara als treballadors i el seu entorn".

Segons va matisar López, en declaracions a Europa Press, és en temps de dificultat quan "davant situacions convulses on ponderen el risc i la incertesa les empreses han de treballar un altre tipus de valors, a part dels econòmics i financers, perquè és bo que tinguin arrels profundes".

López va assegurar que l'aspiració de l'Eticentro és oferir eines de gestió i avaluació a les petites i mitjanes societats, "per fer possible processos de millora contínua". Aquesta iniciativa s'origina dins del marc del projecte Eivissa Crea, i participen en ella el Centre per a la Gestió Ètica de l'Empresa i les associacions i patronals Joves Empresaris, Pimeef i CAEB.

Difondre la responsabilitat social empresarial, les bones pràctiques, impulsar iniciatives conjuntes i promoure la implantació de codis ètics de conducta empresarial són les premisses que s'asseuran aquesta tarda durant aquesta ponència en la qual es posarà com a exemple la implantació de les esmentades premisses en una trentena d'empreses de Mallorca.