Un equip d'IB3 guanya el IV Premi de Periodisme d'APIB amb un reportatge sobre la 'torrentada' de Sant Llorenç

Publicado 12/7/2019 18:02:09CET
Imatge dels guardonats als IV Premis de Periodisme de l'Associació de Periodistes de Balears (APIB) de 2018.
Imatge dels guardonats als IV Premis de Periodisme de l'Associació de Periodistes de Balears (APIB) de 2018.APIB

   PALMA DE MALLORCA, 12 Jul. (EUROPA PRESS) -

   L'Associació de Periodistes de Balears (APIB) ha lliurat a un equip d'IB3 el IV Premi de Periodisme per un reportatge sobre la torrentada de Sant Llorenç en una entrega de premis celebrada aquest dijous a l'Hotel Valparaíso.

   Així ha informat APIB en una nota en la qual han detallat que l'equip del programa 'Zoom', dirigit per Jaume Perelló, va rebre de les mans de la consellera de Presidència, Pilar Costa, el guardó com a guanyadors en la Categoria Absoluta, dotat amb 1.500 euros i una escultura de l'artista María Genovard.

   Per la seva banda, l'accèsit de Premsa va recaure en la periodista de 'Diario de Ibiza', Marta Torres, qui va rebre el guardó de mans del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública del Consell de Mallorca, Josep Lluís Colom. El jurat va reconèixer així el treball de Torres per una sèrie de reportatges amb múltiples enfocaments sobre el càncer.

   L'Accèsit de Televisió ha estat per a l'equip d'IB3 i la productora 'Offline' dirigit per Dani Cuesta, pel reportatge 'ETA a Mallorca', el qual varen rebre de mans del segon tinent d'alcaldia de Participació Ciutadana i Govern Interior de l'Ajuntament de Palma, Alberto Jarabo.

   D'altra banda, l'Accèsit de Ràdio va ser per a la periodista d'Onda Cero, M. Victoria Pellicer, pel seu reportatge 'Sant Llorenç dos mesos després', que va rebre de mans del director d'El Corte Inglés, José María Ramis.

   Finalment, la presidenta d'APIB, Ángeles Durán, ha destacat "l'alta qualitat" dels 55 treballs presentats als premis i ha agraït la "resposta" de mitjans i periodistes. "Per a l'Associació és una obligació donar visibilitat al periodisme de les nostres illes i reconèixer l'important treball informatiu que fan els nostres companys", ha expressat.

   Cal recordar que els Premis de Periodisme d'APIB reconeixen les millors peces del gènere informatiu (notícies, reportatges, documentals o entrevistes) publicades o difoses el 2018 a mitjans de Balears.

Contador