Gabriel Janer Manila i Laura Gost, al jurat dels Premis Mallorca de Creació Literària 2019

Publicado 3/10/2019 10:36:37CET
Un llibre obert.
Un llibre obert. - PIXABAY - Archivo

PALMA DE MALLORCA, 3 Oct. (EUROPA PRESS) -

La Direcció Insular de Política Lingüística del Consell de Mallorca ha seleccionat als membres del jurat dels Premis Mallorca de Creació Literària 2019, entre els quals figuren Gabriel Janer Manila i Laura Gost, entre altres noms destacats de la literatura en català.

El jurat, format per 12 persones, decidirà les obres guanyadores en les categories de narrativa, poesia i assaig.

En la categoria de narrativa, el jurat ho presideix Gabriel Janer Manila, i ho completen Sebastià Bennasar Llobera, Neus Canyelles i Laura Gost.

El jurat de la categoria de poesia està presidit per Àngels Cardona Palmer, i compta amb Miquel Àngel Lladó Ribas, Pere Joan Martorell i Teresa Pascual Soler.

Finalment, el jurat de la categoria d'assaig està presidit per M. Magdalena Gelabert Miró, i compta amb Tomeu Martí Florit, Pau Tomàs Ramis i Joana Artigues Rebassa.

La composició del jurat s'ha publicat en el Butlletí Oficial de Balears (BOIB) aquest dijous, quan ha finalitzat el termini de presentació d'obres. Els jurats hauran d'emetre el seu veredicte abans del 15 de desembre, i els premis es lliuraran en la Diada de Mallorca.

La convocatòria està dotada amb 90.000 euros: 35.000 euros en narrativa, 25.000 euros en poesia i 30.000 euros en assaig.

Contador

Para leer más