Un mallorquí, ferit per la banya d'un bou a les festes de Sant Fermín

Publicado 11/7/2019 14:43:09CET
Cinquè tancament de les Festes de Sant Fermín amb toros de la Ramaderia de Victoriano del Riu Cortès
Cinquè tancament de les Festes de Sant Fermín amb toros de la Ramaderia de Victoriano del Riu CortèsDavid Domench - Europa Press

   PAMPLONA/PALMA DE MALLORCA, 11 Jul. (EUROPA PRESS) -

   Un mallorquí, de 39 anys i procedent de Portals Nous, ha estat ferit aquest dijous per la banya d'un bou en el cinquè 'encierro' de les festes de Sant Fermín, amb bous de Victoriano del Riu.

   Aquest ferit ha estat traslladat des del tram de Telefónica i el seu pronòstic és menys greu. A més, hi ha hagut altres cinc persones que han requerit de trasllat per traumatismes al Complex Hospitalari de Navarra.

   Aquestes cinc persones presenten pronòstic lleu, excepte en el cas d'un mosso pamplonés, que és reservat. Es tracta I.G.C., de 54 anys, que ha estat traslladat des del tram de l'Ajuntament.

   Els altres ferits per traumatismes són D.U.F., home de 41 anys, natural d'Hellín (Albacete), traslladat des de Telefónica; M.T.R., de 37 anys, natural d'Almassera (València), des d'Espoz i Mina; I.G.J., de 21 anys, procedent de Sant Sebastià dels Reis (Madrid), des d'Estafeta; i D.E.R., de 34 anys, natural de Sant Sebastià (Guipúscoa), des de Santo Domingo.

Contador