Actualizado 11/03/2009 17:26 CET

El PP demana que s'investigui el sinistre d'Alcúdia "amb la mateixa diligència que les obres impulsades pel PP"

PALMA DE MALLORCA, 11 Mar. (EUROPA PRESS) -

La portaveu del PP a Balears, Antònia Estarellas, ha demanat avui que s'investigui l'ensorri produït ahir a l'edifici en construcció que albergarà l'estació d'autobusos d'Alcúdia (Mallorca), "amb la mateixa diligència" que s'estan investigant les obres impulsades en la passada legislatura pels populars.

Així ho va manifestar en roda de premsa, acompanyada per la diputada Aina Castillo, on va puntualitzar, tot i això, que de moment no reclamarà que es depurin responsabilitats que es derivin del sinistre ja que "la investigació anirà dient cap a on van i de moment està en una fase molt prèvia".

Després d'expressar el seu desig de que les cinc persones que han quedat ferides es recuperin "com més aviat millor", Estarellas va manifestar que es tracta del segon accident "en poc temps amb connotacions polítiques", després de l'ensorri d'un edifici annex a l'hotel Son Moll de Cala Ratjada, i va incidir que la investigació ha de portar-se a terme com amb les obres del PP, "amb la mateixa celeritat espectacular".

"Que la mateixa contundència es produeixi en aquest últim cas, com si els treballs de construcció haguessin estat impulsats pel PP", ha remarcat la portaveu adjunta. Cap recordar que l'accident s'ha produït a les 9.46 hores quan part de l'edifici situat a l'Avinguda Príncep d'Espanya va caure. L'immoble, en construcció, tenia edificada la planta baixa i el primer pis.

La consellera de Treball i Formació, Joana Barceló, ha subratllat ahir que el Govern està col·laborant "al màxim" amb Inspecció de Treball en les investigacions posades en marxa arran de l'ensorri, malgrat que va eludir aprofundir sobre les causes de l'accident ja que de moment s'està investigant.