El PP diu que les negociacions amb Cs a Eivissa "estan en un bon moment" i confia a tancar l'acord aquesta setmana

Publicado 25/6/2019 12:29:49CET

   EIVISSA, 25 Juny (EUROPA PRESS) -

   El candidat del PP a la presidència del Consell d'Eivissa, Vicent Marí, ha declarat a Europa Press que les negociacions amb Ciutadans (Cs) per conformar un pacte de govern "estan en un bon moment", encara que en tot procés negociador "hi ha moments crítics".

   Segons ha avançat, el seu objectiu és que aquesta setmana, "si hi ha un petit embús, se solventi". Cs va declarar aquest dilluns a Europa Press que aquestes negociacions amb el PP estaven "una mica embussades".

   Marí ha relatat que en aquests moments estan tractant qüestions de càrrecs i de l'organigrama del Consell "i no hi ha línies vermelles, sinó que tot està sobre la taula i cal valorar cada opció".

   "La pilota, d'alguna manera, està sobre la teulada de Cs amb les propostes que s'han formulat", ha dit Marí, recordant que confia a tancar aquesta qüestió "d'una manera àgil i ràpida".

   El candidat no ha volgut valorar que Cs se segui també a negociar amb el PSOE, malgrat haver signat fa unes setmanes un preacord amb el PP.

   "El que faci Cs a part d'asseure's amb el PP ho han d'explicar ells", ha afegit Marí, qui ha assegurat "respectar molt" el que estigui fent Cs amb el PSOE.

   Marí ha recordat que "cada partit té la seva manera de funcionar, la seva organització" i ha reconegut que el PP és "més àgil i directe" i, possiblement, la "falta d'experiència" de Cs i altres qüestions organitzatives podrien estar provocant un retard en l'acord entre ambdues formacions.

   Per a Marí, "és hora d'acabar amb aquest procés i començar a treballar perquè perllongar-ho més ja és innecessari".

Para leer más