Uns 3.800 atletes participen aquest dissabte a la cursa 'Ironman 70.3 Mallorca'

Uns 3.800 atletes participen aquest dissabte en la 'Ironman 70.3 Mallorca'
IRONMAN
Publicado 8/5/2019 12:10:08CET

   PALMA DE MALLORCA, 8 Maig (EUROPA PRESS) -

   Uns 3.800 atletes participen aquest dissabte a la cursa 'Ironman 70.3 Mallorca', un dels triatlons amb major participació del món, segons l'organització de l'esdeveniment.

   Per novè any consecutiu, la badia d'Alcúdia acollirà aquest esdeveniment esportiu, que arrencarà oficialment el dijous amb l'obertura del Registre, la Botiga Oficial Ironman, l'expo i la roda de premsa a partir de les 19.00 hores a l'hotel Safir Palace Alcudia.

   Després de començar la prova amb 1.900 metres nadant pel Mediterrani, els atletes hauran de completar 90 quilòmetres de ciclisme i 850 metres de desnivell envoltats d'un entorn natural espectacular.

   L'últim obstacle abans de creuar la meta serà una carrera a peu de 21 quilòmetres al costat de la mateixa platja d'Alcúdia.

   El divendres a la tarda, previ a la gran cita, tindrà lloc l'IronKids, format per diferents categories i distàncies.

   "Per a nosaltres és tot un èxit acollir a tants centenars d'atletes cada any a Mallorca. Estem convençuts que gaudiran al màxim de la competició, de la mateixa manera que ho han fet tots aquells que han participat en edicions anteriors", ha assegurat el director de la prova, Ferran Giménez.

   El programa del cap de setmana no conclourà amb la carrera i continuarà hores després amb una festa a partir de les 20.00 hores a la zona Ironman de la platja d'Alcúdia.

   El diumenge serà el torn de la cerimònia d'entrega de premis a partir de les 11.00 hores.

Contador

Para leer más