'Vida i Color, Palma i els anys 80 des de la mirada de Toni Socias' s'inaugura aquest dijous en el Casal Solleric

'Vida I Color, Palma I Els Anys 80 Donis De la Mirada De Toni Sòcies' S'Inaugura Aquest Dijous En El Casal Solleric
CORT
Publicado 30/4/2019 13:53:34CET

   Sòcies ha estat conegut per liderar el grup 'Peor Imposible' en els anys 80 i pel seu treball a 'Diabètiques Accelerades'

   PALMA DE MALLORCA, 30 Abr. (EUROPA PRESS) -

   L'Ajuntament de Palma ha organitzat l'exposició 'Vida i Color, Palma i els anys 80 des de la mirada de Toni Socias', que s'inaugurarà aquest dijous en la Planta Noble del Casal Solleric Palma.

   Segons ha informat Cort en un comunicat, la mostra recupera els anys 80 a través de les obres de Socias i d'artistes coetanis que en aquesta època gaudia "de nou les llibertats" de la recent creada democràcia.

   Toni Socias va ser un dels principals catalitzadors juntament amb altres artistes coetanis, que van modelar una nova forma d'entendre la cultura. Segons Cort, Socias va ser "l'ambaixador de la Moguda madrilenya a Mallorca" per la seva implicació en el grup 'Peor Imposible', que va liderar durant anys.

   L'exposició ha estat comisariada per Tomeu Canyelles, Sofia Moisés i Miguel Díaz.

   L'alcalde de Palma, Antoni Noguera, ha destacat que aquesta exposició "és un passeig per Palma". A més, ha afegit que "gent com Toni fer que Palma fos més culta, més divertida i més canalla. Va reinventar la nostra ciutat i la va fer molt millor", ha expressat Noguera.

   Noguera ha recordat el vincle de Socias amb l'Ajuntament ja que ell "va reinventar la cavalcada de Reis amb una exposició d'imaginació".

   Per la seva banda, el regidor de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística, Llorenç Carrió, ha destacat que en els anys 80 l'art "va contribuir a la modernització de la nostra ciutat. "És una exposició centrada en la personalitat artística de Socias i amb els moviments als quals ell va estar vinculat", ha conclòs Carrió.

Contador

Para leer más