CCOO mostra la seva "preocupació" pel mètode "totalment hermètic" amb el qual es porta el trasllat a Son Espases


Actualizado 20/10/2010 21:44:57 CET

PALMA DE MALLORCA, 20 Oct. (EUROPA PRESS) -

La Federació de Sanitat de CCOO ha lliurat un document al director gerent de l'Ib-Salut, Josep M. Pomar, en què li mostra la seva "preocupació" pel mètode "totalment hermètic" amb el qual, segons la seva opinió, s'està duent a terme el trasllat del personal i el material al futur Hospital de Son Espases.

Així, en el citat document, CCOO censura que, a data d'avui, "no existeix el més petit informació" sobre la metodologia a seguir respecte al trasllat del personal a Son Espases, "la seva nova ubicació, mòduls de torns, reconversions de serveis, compensacions per excessos de jornades en aquestes dates, concessió de permisos, llicències, vacances, pla d'acollida i coneixement del mitjà.

Alhora, el sindicat rebutja "enèrgicament" la "imposició per la via dels fets, del lucre que es farà sobre els professionals" de l'Hospital i els seus usuaris, al privatitzar l'ús del pàrquing, "establint professionals i usuaris de primera i de segona categoria depenent de l'Hospital al qual s'estigui adscrit".

D'altra banda, ha exigit que es faci inventari valorat de tots els materials, aparatatges i equipaments que van a quedar en Son Dureta, així com el pla de manteniment que se'n va a portar a terme per a la "correcta conservació" dels mateixos, així com també del destí o ús que se li pretengui donar, donant coneixement públic de tot això.

Finalment, CCOO reclama que a l'Hospital de Son Dureta es li doni un ús públic, com Sociosanitari, "abordant els diferents aspectes de la dependència, a més de l'aprofitament de les dependències i els seus equipaments d'ús sanitari", ja que, segons la seva opinió, aquest centre sanitari segueix i han estat "útil i necessari".