Successos.- La policia deté a Eivissa tres homes per la comissió de sengles delictes de robatori amb força


Actualizado 24/2/2009 15:06:44 CET

EIVISSA, 24 Feb. (EUROPA PRESS) -

Efectius del Cos Nacional de Policia d'Eivissa van detenir dissabte passat tres homes acusats de la comissió de diferents delictes de robatori amb força.

En el primer cas agents de la Comissaria pitiüsa van detenir Omar B, de 24 anys, i nacionalitat algeriana, per la comissió de "com a mínim" tretze delictes de robatori amb força en interior de vehicle, segons fonts del cos.

La detenció es va practicar per la zona de l'Arbreda, el matí de dissabte passat, per part d'agents de paisà els quals tenien l'ordre de localització després de les investigacions portades a terme com a conseqüència de denúncies cursades amb anterioritat.

Segons fonts del cas dues vegades, testimonis havien vist, i, després, reconegut, mitjançant les fotografies que els han estat mostrades, a Omar B. "com la persona que després de fracturar el vidre de la finestreta de sengles vehicles havia fugit portant a les mans diversos objectes que es trobaven a l'interior dels cotxes".

Omar B. havia estat detingut dues vegades anteriorment per infracció de la Llei d'Estrangeria i per Usurpació.

D'altra banda els agents van detenir a A.H.V. de 18 anys i natura d'Eivissa, acusat de la comissió d'un Robatori amb força en unes instal·lacions hoteleres de Platja de'n Bossa.

La detenció es va practicar també a la tarda de dissabte passat per agents de paisà que tenien ordre de localització de l'acusat després de les investigacions portades a terme com a conseqüència d'una denúncia formulada el 15 de Gener.

Segons consta en l'esmentada denuncia, en aquesta data persones desconegudes havien accedit a unes instal·lacions hoteleres que es trobaven tancades i, després de causar danys en alguns mobles, havien sostret uns efectes.

Finalment, efectius del Cos Nacional de Policia de la Comissaria Local d'Eivissa, pertanyents a la Brigada de Seguretat Ciutadana, van detenir M.M.G. de 36 anys natural d'Eivissa, acusat de la comissió d'un delicte de Robatori amb Força a l'interior d'un habitatge.

La detenció es va practicar en el matí de dissabte després d'un requeriment del 091 comunicant que s'havia produït un robatori a l'interior d'un habitatge.

Els habitants havien aconseguit retenir per uns instants a l'autor del fet que després va aconseguir escapar. Segons van especificar fonts del cos en un comunicat aquests "van poder facilitar les característiques físiques de l'individu, un conegut delinqüent habitual, el qual ha estat vist per una altra patrulla als voltants del Carrer Aníbal.

Els agents van establir llavors un dispositiu de recerca immediata que va donar com a resultat la localització al carrer Miranda de Sa Penya de l'home, qui portava encara els efectes sostrets.

M.M.G. ha estat detingut en 33 ocasions per fets similars.