Detinguts tres joves sorpresos per la Guàrdia Civil mentre robaven en cases en construcció a Sant Joan

Nota De Prensa
GUARDIA CIVIL
Publicado 20/2/2019 14:43:01CET

PALMA DE MALLORCA, 20 Feb. (EUROPA PRESS) -

La Guàrdia Civil ha detingut a tres joves als quals va sorprendre mentre cometien un robatori en uns habitatges en construcció al municipi de Sant Joan (Mallorca).

Segons ha informat l'Institut Armat en una nota de premsa, als tres joves se'ls imputa un delicte de robatori amb força. La central del 062 va rebre, l'avís a mitjanit del passat dilluns 18 de febrer, quan un ciutadà va alertar sobre un possible robatori en curs en una construcció d'habitatges.

Immediatament, es van desplaçar al lloc diverses patrulles de Seguretat ciutadana, que van iniciar una inspecció en les obres.

Els agents van aconseguir localitzar i detenir als tres joves, que s'havien portat cablejat elèctric i aixetes de cuines i banys sense estrenar. Per a això, havien causat destrosses en 22 habitatges. Així, encara que el valor dels objectes robats és d'una mica més de 2.000 euros, encara s'ha d'avaluar l'import dels danys produïts, que podria ascendir a una quantitat bastant superior.

Des de la Guàrdia Civil han ressaltat que la col·laboració ciutadana va ser "fonamental" per a poder detenir als tres sospitosos.

Contador

Para leer más