Un home accepta vuit anys de presó per acoltellar a altres dos a Palma després d'una discussió i amenaçar a la Policia

Publicado 25/6/2019 12:05:15CET
L'acusat d'apunyalar dos homes a Palma, durant el judici a l'Audiència
L'acusat d'apunyalar dos homes a Palma, durant el judici a l'AudiènciaEUROPA PRESS

   Complirà dos anys i mig de presó i després serà expulsat d'Espanya

   PALMA DE MALLORCA, 25 Juny (EUROPA PRESS) -

   L'Audiència Provincial de Balears ha condemnat aquest dilluns a un home per acoltellar a altres dos durant una discussió i per amenaçar amb l'arma als agents que van intentar reduir-lo.

   L'home ha reconegut els fets durant el judici en la Secció Primera de l'Audiència Provincial, on la Fiscalia i el seu advocat han aconseguit un acord de conformitat. Ha estat condemnat per dos delictes d'homicidi en grau de temptativa i un delicte d'atemptat contra agents de l'autoritat.

   L'acusat, de 32 anys, ha reconegut que va apunyalar dos alemanys amb els quals es va barallar el 3 de setembre de 2018 a Palma. Un d'ells, segons va destacar el fiscal en el seu escrit, hagués mort de no arribar a ser atès. Va atacar al segon home quan aquest va acudir en ajuda del seu amic.

   Al lloc van acudir agents de la Policia Nacional i de la Policia Local. L'home ha admès que va discutir amb ells i que els va ensenyar en alt el ganivet en actitud hostil. Ha dit que anaven vestits de civils i no sabia que eren policies.

   Els policies van disparar a l'aire perquè deposés la seva actitud sense aconseguir-ho. Finalment, un dels agents va disparar a l'acusat en el turmell i, finalment, aquest va ser reduït.

   La Fiscalia demanava una pena total de 18 anys de presó. Finalment, se l'ha condemnat a vuit anys pels tres delictes, però quan hagi complert dos anys i mig de presó serà expulsat del territori nacional, ja que es troba a Espanya en situació irregular. L'expulsió durarà deu anys.

   A més, haurà d'indemnitzar amb 1.420 euros i 2.340 euros als dos alemanys als que va agredir.

Para leer más