Actualizado 29/09/2009 18:13 CET

PGE.- Salom assegura que Zapatero "maltracta" a Balears i ha tret "les tisores" per retallar la inversió estatal

MADRID, 29 Sep. (EUROPA PRESS) -

La diputada del PP per les Balears María Salom ha assegurat avui que els Pressupostos Generals de l'Estat (PGE) per al 2010 revelen que el president del Govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, "maltracta" a Balears i que "ha vingut amb les tisores", atès que segons els seus càlculs la retallada de la inversió territorial dels ministeris pot situar-se en "més d'un 50%".

"Com sempre, els ciutadans de les Balears seguim estant a la cua en matèria d'inversions", ha afirmat Salom per censurar que el president del Govern acudeixi a l'arxipèlag per fer-se "molta foto i molta imatge", mentre que a l'hora de treballar els comptes públics, aspecte "on es concreten les inversions", "perjudica clarament" a la comunitat.

La diputada popular ha assegurat que en els apartats d'inversió territoritzada no ha observat, al principi, "cap paraula" sobre els convenis de carreteres, la reforma de la Platja de Palma o les actuacions sobre el conveni de ferrocarril.

A més, Salom va censurar que en matèria de Seguretat disminueixen les inversions a les illes, més quan aquest any "Zapatero tenia l'obligació de fer un esforç" en aquesta parcel·la, sobretot en el referent a les millores de les instal·lacions de la policia i la Guàrdia Civil.

"Era un any adequat per fer un esforç en aquest sentit --referint-se a la seguretat dels Cossos i Forces de Seguretat de l'Estat-- i veiem que el senyor Zapatero, en els pressupostos, ha arribat amb les tisores i ha retallat i retallat a Balears", va etzibar la diputada popular.

Lo más leído

 1. 1

  Detenido el bailarín Rafael Amargo por organización criminal y tráfico de drogas

 2. 2

  El Palacio Real homenajea a Rafael en el centenario de su muerte con los tapices de la serie apostólica para Felipe II

 3. 3

  Profesores catalanes avisan por carta al PSOE: "No es que el castellano vaya a desaparecer, es que es ya residual"

 4. 4

  Gobierno y CCAA acordarán hoy restringir la movilidad en Navidad y un máximo de 10 personas en las reuniones

 5. 5

  El Gobierno elimina el recorte del 20% en las retribuciones de los militares en la reserva a los 63 años