Pons acusa el Govern de Rajoy de no invertir en matèria energètica a Balears

Marc Pons en el Parlament en una imatge d'arxiu
PARLAMENT IB
Publicado 19/2/2019 12:26:56CET

MENORCA, 19 Feb. (EUROPA PRESS) -

El conseller de Mobilitat, Energia i Territori, Marc Pons, ha acusat aquest dimarts a l'anterior Govern presidit per Mariano Rajoy de no haver fet "ni una sola inversió" en matèria energètica a Balears. "Això ens ha portat a la situació en la qual estem ara", ha lamentat el responsable autonòmic durant el ple del Parlament.

Pons ha contestat d'aquesta manera al diputat del PP Juan Manuel Lafuente, qui li ha preguntat sobre el trasllat de generadors temporals a Menorca per evitar possibles apagades com l'ocorregut el passat 28 d'octubre a causa d'un 'cap de fibló'.

El conseller ha remarcat que el Govern ja ha sol·licitat a l'Executiu central el trasllat de generadors i ha declarat que continuen "insistint en això'.

"Durant tota la legislatura, i independentment de qui governés a Madrid, hem demanat exactament el mateix. La diferència és que Rajoy no ens feia cas i va decidir no fer una sola inversió en matèria energètica a Balears i Pedro Sánchez, en set mesos, ha fet actuacions concretes de millora", ha dit Pons.

Per la seva banda, Lafuente l'ha acusat de ser un "conseller anunciament". "No ens podem fiar dels seus anuncis, li demanem actuacions concretes a Menorca", ha conclòs.