Actualizado 18/12/2008 14:17:37 +00:00 CET

Serrano Hotels assegura que l'hotel Son Moll complia amb tota la normativa vigent sobre seguretat laboral

PALMA DE MALLORCA, 18 de desembre (EUROPA PRESS)

Serrano Hotels, empresa propietària de l'hotel Son Moll de Cala Rajada en què es va produir l'accident dimarts passat que va provocar la mort de quatre obrers, va remarcar avui que compleix amb tota la normativa vigent en matèria de seguretat laboral que exigeix la llei en l'àmbit de la construcció.

En un comunicat, va explicar que les reformes de l'hotel tenien el pla de seguretat que exigeix l'arquitecte municipal i el Col·legi d'Arquitectes. A més, va afegir que aquest comptava amb un coordinador d'obres i els corresponents tècnics que supervisaven el procés.

Pel que fa a les jornades laborals, Serrano Hotels va assegurar que sempre s'han complert amb els horaris establerts a la llei i que "no hi ha hagut mai pressió" perquè les obres s'executessin de "manera accelerada".

De la mateixa manera, va remarcar que no s'ha treballat en dies festius i que únicament es va permetre el treball els dissabtes al matí "com en moltes empreses de la construcció", va matisar.

Finalment, va apuntar que no hi ha hagut mai horaris nocturns i que si l'immoble tenia les llums enceses a la nit era per motius de seguretat, amb l'objectiu d'intimidar possibles lladres que intentessin sostreure eines de l'empresa constructora.