Vidal diu que col·laborarà amb Catalunya i "totes les CCAA" necessàries per complir els objectius en política agrària

Publicado 12/2/2019 10:10:37CET
El conseller de Medi ambient, Vicenç Vidal en el ple del Parlament
CAIB - Archivo

PALMA DE MALLORCA, 12 Feb. (EUROPA PRESS) -

El conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, Vicenç Vidal, ha apuntat que col·laborarà amb Catalunya, amb la Comunitat Valenciana i "amb totes les CCAA que faci falta" per complir amb els objectius del Govern en matèria de política agrària comuna".

"El nostre sector agrari col·labora històricament amb Catalunya i la Comunitat Valenciana perquè són les nostres CCAA veïnes amb sectors agraris molt afins, amb una perspectiva de treball comú des de fa 30 anys, a nivell tècnic i administratiu", ha explicat en el ple d'aquest dimarts.

Vidal ha fet aquestes declaracions en resposta a la pregunta del diputat 'popular' Miquel Vidal sobre les millores que comporten pels pagesos de Balears les recents aliances en matèria de política agrària.

Així mateix, el conseller ha recordat que a Balears li interessa mantenir relacions amb Catalunya i Comunitat Valenciana des d'un punt de vista comercial, ja que aquestes dues comunitats autònomes suposen "portes d'entrada de molts subministraments" a la regió balear.