Innova.-El Palau de Congressos d'Eivissa acollirà el I congrés Nacional de Mons Virtuals


Actualizado 19/5/2008 15:49:28 CET

PALMA DE MALLORCA, 19 de maig (EUROPA PRESS)

Amb el títol Mons Virtuals-Metaversos: Web 3D i Xarxes Socials, Eivissa acollirà els dies 20 i 22 de juny la celebració del I Congrés de Mons Virtuals, una trobada pionera en tot el territori nacional que arrencarà amb l'objectiu de constituir un fòrum d'anàlisis del panorama actual d'aquestes plataformes tecnològiques.

A l'esdeveniment hi participaran prestigiosos experts nacionals i internacionals que aportaran la seva visió i experiència en aquest camp, convertint l'illa d'Eivissa en un referent en la utilització d'aquestes tecnologies per a la promoció turística. Es dóna la circumstància de què l'illa és el primer destí del món que té una oficina turística en el Second Life.

El I Congrés Nacional Mons Virtuals-Metaversos 2008, que es desenvoluparà en el nou Palau de Congressos d'Eivissa, situat a Santa Eulària, també pretén llançar una mirada al futur i analitzar quins poden ser els desafiaments i l'evolució que previsiblement hauran d'afrontar investigadors, educadors i empreses degut a les tendències evolutives de les diferents plataformes tecnològiques en 3D.

Organitzat pel Consell i el Centre d'Estudis Avançats d'Eivissa i patrocinat pel Govern Balear, la fundació IBIT i La Caixa, la trobada va dirigida a universitaris, experts i professionals relacionats amb el Metavers, empresaris interessats en desenvolupar negocis virtuals, usuaris de les plataformes 3D i a tot el públic en general.

En la primera jornada del Congrés s'abordarà l'aspecte més humanístic del desenvolupament de la realitat virtual i la seva aplicació al camp de l'educació, entre d'altres temes, a més de les tendències de les plataformes tecnològiques que suporten mons virtuals. El segon dia se centrarà en aspectes com el màrqueting, negocis i analitzarà la situació que viu actualment Second Life. El congrés se celebrarà de manera simultània a RL i SL (Second Life).