Una vintena d'emprenedors eivissencs explica els seus projectes a Joana Barceló en el primer 'Dinar amb...' de l'any


Actualizado 4/3/2011 14:48:13 CET

EIVISSA, 4 Mar. (EUROPA PRESS) -

Vint-i-dos emprenedors d'Eivissa han assistit a una menjada amb la consellera balear de Turisme i Treball, Joana Barceló, una reunió batejat amb el nom de 'Dinar amb...', que s'ha celebrat en el marc de les activitats que organitza el 'Club Emprèn a Eivissa Crea'.

La iniciativa pretén fomentar l'acostament i el coneixement mutu entre emprenedors i empresaris i personalitats destacades de l'àmbit polític i econòmic de l'illa i del conjunt de l'arxipèlag, segons han remarcat des de l'Ajuntament d'Eivissa, institució promotora d'Eivissa Crea. La reunió amb Barceló s'ha celebrat aquest dijous al restaurant s'Ametller.

Al dinar amb Barceló han assistit el director general de Promoció Turística del Govern, Vicent Torres, l'alcaldessa d'Eivissa, Lurdes Costa, la consellera insular de Política Territorial i Turística del Consell d'Eivissa, Pepa Marí i el tinent d'alcalde de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Eivissa, Vicent Ferrer.

Entre els 22 emprenedors que han acudit a la cita hi ha empresaris amb projectes que estan a punt de realitzar-se i altres la empresa dels quals ha estat creada fa poc. Els tècnics en creació d'empreses de PIMEEF, Joves Empresaris i Fundació Deixalles i entitats col·laboradores en el Projecte Eivissa Crea han acompanyat als emprenedors en la reunió.

Els assistents han tingut l'ocasió d'explicar les seves idees empresarials que engloben sectors molt diversos relacionats amb el turisme i que destaquen per la seva originalitat i innovació.

Des del consistori han avançat que, en els pròxims mesos, es preveu continuar amb aquesta iniciativa per donar l'oportunitat a altres persones emprenedores que participin en aquestes trobades.

Alhora, han recordat que els emprenedors interessats a participar en aquesta iniciativa han de posar-se en contacte amb el Vivero de Empresas, ja que les places es limiten a un nombre que oscil·la entre les 20 i les 25 persones.