Cs assegura que eliminaran els barracons a les escoles i finançaran noves instal·lacions educatives

26M.- Cs Assegura Que Eliminaran Els Barracons A les Escoles I Finançaran Noves Instal·lacions Educatives
CS
Publicado 21/5/2019 14:17:36CET

   EIVISSA, 21 Maig (EUROPA PRESS) -

   El candidat de Ciutadans a la presidència del Govern, Marc Pérez- Ribas, ha avançat aquest dimarts a Eivissa que eliminaran els barracons de les escoles i asseguraran les condicions d'habitabilitat, climatització i seguretat dels alumnes.

   També s'ha compromès a finançar la construcció de noves instal·lacions educatives i reformaran les existents, prioritzant la retirada de l'amiant "per deixar de posar en perill la salut dels estudiants i els mestres", segons ha declarat.

   Pérez-Ribas ha explicat que "el Govern del PP va deixar 93 barracons a Balears i amb el Pacte s'han incrementat aquest curs fins als 116, dels quals 17 estan a Eivissa i nou a Formentera".

   "El Pacte, l'autoproclamat defensor de l'educació pública, ha augmentat el nombre de barracons que li ha deixat el PP a principis de legislatura", ha criticat el candidat de Cs, qui ha afegit "que és un assumpte que sembla no importar-li, tant al PP, com al PSIB".

   "És inadmissible que els alumnes estudiïn a aules prefabricades, on a l'estiu fa una calor sufocant i a l'hivern un fred terrible", ha reiterat el candidat, qui ha assegurat que posaran fi a aquesta problemàtica.

Contador

Para leer más