Actualizado 11/03/2009 15:48 CET

Govern i Ajuntament de Palma aportaran 140 euros als alumnes de primària per a les ajudes dels llibres de text

PALMA DE MALLORCA, 11 Mar. (EUROPA PRESS) -

L'Ajuntament de Palma i el Govern aportaran un total de 140 euros -70 euros cada administració- per a les ajudes a la reutilització dels llibres de text dels alumnes que cursin de 1r a 6è d'Educació primària a partir del curs 2009-2010.

En declaracions als periodistes la regidora d'Educació del consistori, Maribel González, ha assenyalat que aquest ha estat un dels punts que es va aprovar al ple del Consell Escolar Municipal que es va desenvolupar avui, en què, a més, es va donar el vistiplau a la memòria d'activitat d'aquest òrgan del 2008.

A més, la regidora ha apuntat que la subvenció als llibres de text, que ha estat aprovada amb 19 vots a favor i sis en contra, destaca el "suport" del consistori de la capital balear al sistema de reutilització de l'executiu balear que s'està implantant "de manera gradual" de manera que l'Ajuntament, va manifestar, "es retraurà" en la mesura en la qual el Govern introdueixi aquestes ajudes.

Així, González va detallar que el curs passat el Govern no aportava aquestes subvencions als cursos de 5è i 6è de primària però que sí que la facilitarà a partir del pròxim any acadèmic. Així, el consistori proporcionarà aquests suports als alumnes dels mateixos cursos -primària i segon cicle d'Infantil-, tot i que en els que el Govern no aporti altres ajudes, l'Ajuntament de Palma donarà unes quantitats diferents als 70 euros.

L'edil ha remarcat que mitjançant aquest mecanisme es garanteix que els nens que cursen primària rebin les subvencions tant del sistema de reutilització, així com amb les complementàries de l'executiu autonòmic. A més, possibilita que totes les famílies de Palma tinguin accés a aquestes durant el pròxim any acadèmic.

Lo más leído

 1. 1

  Profesores catalanes avisan por carta al PSOE: "No es que el castellano vaya a desaparecer, es que es ya residual"

 2. 2

  Detenido el bailarín Rafael Amargo por organización criminal y tráfico de drogas

 3. 3

  Unidas Podemos pide que el castellano sea lengua vehicular en Madrid ya que en muchos centros priorizan inglés

 4. 4

  Detenida en Elche por dejar solo a su hijo de dos años en el patio de luces, mojado por la lluvia y bajo una sombrilla

 5. 5

  Extremadura limita a 10 personas las reuniones en Navidad y amplía toque de queda a la 1,30 en Nochebuena y Nochevieja