L'Institut Forense cessa l'activitat en els nous jutjats en produir-se filtracions d'aigua a les dependències

Publicado 4/12/2019 14:24:29CET

EIVISSA, 4 Dic. (EUROPA PRESS) -

Els professionals de l'Institut de Medicina Legal i Forense d'Eivissa han cessat aquest dimecres la seva activitat a les noves dependències dels jutjats d'Eivissa després d'inundar-se amb les fortes pluges de la passada nit. Això s'ha produït només un dia després que aquestes instal·lacions s'obrissin al públic i que un grup de treballadors d'aquest servei critiqués la nova ubicació el dilluns.

En declaracions a Europa Press, els professionals han explicat que ja han traslladat al deganat el cessament d'activitat. A més, han indicat que únicament treballarà el servei de guàrdia "i no se sap de com o de quina manera". "No es pot treballar, encara que era obvi i previsible", han criticat.

Segons han afirmat, la qual cosa es va denunciar en una protesta de fa dos dies, coincidint amb la inauguració dels jutjats, "s'ha posat de manifest amb les primeres pluges", explicant que "no es tenen solucions concretes, però això ve a reafirmar que l'espai de treball és inhàbil".

Després de l'aiguat d'aquest dimarts, els treballadors de l'Institut de Medicina Legal i Forense han afirmat que en les noves dependències han detectat filtracions d'aigua i mala olor, entre altres problemes.

En relació a les inundacions que ja van sofrir els nous jutjats el passat mes agost, aquests professionals han dit que, si es va posar solució, "per descomptat, no va ser efectiva".

Segons van explicar el dilluns, les deficiències ja s'havien fet públiques des de "fa mesos a les instàncies oportunes" i, fins al moment, "no han tingut una resolució".

Contador