Palma instal·larà un sistema de telegestió a quatre aparcaments municipals

Publicado 21/5/2019 14:05:55CET
EUROPA PRESS - Archivo

   PALMA DE MALLORCA, 21 Maig (EUROPA PRESS) -

   La Societat Municipal d'Aparcaments i Projectes (SMAP) de l'Ajuntament de Palma instal·larà un sistema de telegestió en els aparcaments municipals de Comte d'Empúries, Manacor, Comtat del Rosselló i Santa Pagesa.

   Segons ha informat l'Ajuntament en una nota de premsa, la primera fase d'aquest projecte es va adjudicar per 204.692 euros. La sala de control se situarà en les oficines de la SMAP, on s'instal·laran set pantalles, interfon i un programari de gestió d'incidències, entre altres sistemes.

   En els aparcaments se situaran diferents interfons i càmeres: 31 interfons i 21 càmeres a Santa Pagesa; set interfons i quatre càmeres a Comte d'Empúries; 21 interfons i vuit càmeres a Manacor i onze interfons i vint càmeres en Roselló.

   La sala de control, que comptarà amb personal 24 hores, podrà realitzar l'obertura i tancament de barreres, veure totes les càmeres instal·lades i mantenir comunicació.

   A més, també donarà cobertura a nous locals que està habilitant la SMAP, com a aparcaments de bicicletes als barris de Pere Garau i Rafal Vell.

   En diferents fases, s'aniran incorporant nous aparcaments al sistema de telegestió. L'objectiu és millorar la seguretat, la qualitat, el control i la vigilància dels aparcaments de l'empresa pública.

INSTAL·LEN SIS DESFIBRIL·LADORS

   D'altra banda, la SMAP ha instal·lat sis desfibril·ladors per dotar als aparcaments de mesures de seguretat. Es poden trobar en els aparcaments d'Antoni Maura, Manacor, Via Roma, Santa Pagesa, Roselló i Marquès de la Sènia.

   S'han situat en les cabines de control dins d'unes vitrines, juntament amb elèctrodes pediàtrics i un kit de primers auxilis, i s'ha senyalitzat la seva ubicació. A més, s'ha impartit formació al personal dels aparcaments.

Para leer más