Les últimes pluges deixen 60 litres per metre quadrat al municipi de Palma


Actualizado 19/5/2008 13:42:11 CET

PALMA DE MALLORCA, 16 de maig (EUROPA PRESS)

Les intenses precipitacions que han caigut en les últimes 24 hores a Mallorca han deixat un balanç de 60 litres per metre quadrat en diversos punts del municipi de Palma, provocant petites inundacions en carrers i plantes baixes d'alguns habitatges de les barriades de Can Valero, Son Sardina i Establiments.

El portaveu del Centre Meteorològic de les Balears, José Antonio Guijarro, va explicar a Europa Press que les pluges més importants s'han recollit al terme municipal de Palma, al registrés 59 litres per metre quadrat a Xorrigo; 58 litres a Establiments i 28 a Palma-Porto Pi.

També les precipitacions han estat abundants a altres localitats de Mallorca com a Galilea, on han caigut 54 litres per metre quadrat, i Porreres amb 54 litres. A la Serra d'Alfàbia han caigut 45 litres, 34 a Lluc i 22 a Sa Pobla. A Menorca i a Eivissa gairebé no ha plogut.

En aquests moments estan remetent les pluges a Mallorca i la massa ennuvolada s'està desplaçant cap a Menorca, on s'esperen xàfecs moderats a partir d'aquesta tarda.

Segons les prediccions, demà dimarts millorarà el temps. S'esperen intervals ennuvolats amb possibilitat de xàfecs febles i asilats a la tarda.