Serra diu que el Consell ha abonat la primera paga corresponent a les nòmines de juny al Consorci Sociosanitari


Actualizado 5/7/2011 20:34:22 CET

EIVISSA, 5 Jul. (EUROPA PRESS) -

El president del Consell d'Eivissa, Vicent Serra, ha anunciat aquest dimarts que s'ha ingressat la primera part dels diners que la institució deu al Consorci Sociosanitari corresponent a les nòmines de juny.

Així ho ha assenyalat Serra durant una visita a la residència Can Blai de Santa Eulalia, on ha indicat que el segon abonament es produirà en una paga extraordinària abans que finalitzi aquesta setmana. Així, el Consell pagarà al Consorci un total de 363.954 euros.

Cap recordar que Serra ha explicat aquest dilluns que el Consorci Sociosanitari va posar en funcionament el mes d'abril passat la residència Can Raspall, a Sant Jordi, "sense tenir cap tipus de finançament en ferm per part del Consell insular o del Govern", i alhora ha apuntat que aquest centre té un dèficit de 2.848 euros.

Serra ha assenyalat que la institució insular pretén abonar les nòmines del mes de juny al Consorci en dues tandes: la primera, amb un pagament ordinari que s'ha realitzat aquest dimarts, i la segona, amb un altre pagament extraordinari, que s'efectuarà previsiblement al llarg d'aquesta setmana.

El president ha visitat totes les instal·lacions del Consorci Sociosanitari acompanyat pels vicepresidents Mariano Juan i Antonio Marí, i la consellera de Sanitat i Benestar Social, Mercedes Prats. Serra té previst dins de la seva agenda política visitar també el Parc Insular de Bombers, l'Escola de Turisme i el centre de menors de Sa Coma.